PhantomD4 | Дата: Четверг, Вчера, 20:24 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Шукаю подарунок другу на день народження. Він давно на вейпах, але ходить зі старим подом, вже весь подряпаний і тече. Думаю взяти щось нове і нормальне. Сам не дуже в темі, але наче Vaporesso всі хвалять. Хтось купував подик в Guru Vape на подарунок? Чи норм місце?
|
|
| |
VortexX9 | Дата: Четверг, Вчера, 20:25 | Сообщение # 2 |
Статус: Offline
| Якраз у серпні шукав такий самий подарунок — і теж другові, який на вейпі вже роками. Замовив йому подик https://guruvape.com.ua/pod-systemy/ в Guru Vape, і чесно — вийшло навіть краще, ніж очікував. Вибрав Vaporesso XROS 3 — універсальний, зручний і виглядає солідно. Плюс, у Guru був варіант у графітовому кольорі — виглядав реально преміально, не "дитяча іграшка". До того ж коробка запечатана, оригінал з кодом перевірки — не соромно подарувати. Доставка — швидка, все прийшло в коробці, як новий айфон 😄. Я ще додатково докинув сольову рідину Chaser Ultra і два запасні картриджі, щоб друг міг одразу юзати без біганини по магазинах. Окремий плюс — підтримка. Написав їм у вайбер: "Пацани, шукаю подарунок, підскажіть модель". І мені реально порадили не найдорожчий, а той, що кращий по відгуках. В підсумку — друг кайфанув, каже, що його старий под вже й близько так не працював. А для мене — це ще й швидкий і безболісний варіант подарунка. Так що якщо треба подарунковий подик в Guru Vape — сміливо бери. Надійно, красиво і без нервів.
|
|
| |