Пятница, 11.07.2025, 17:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Подарунок другу-вейперу — що вибрати? - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Войти
Наш опрос
Когда вы окончили нашу школу?
Всего ответов: 82
Статистика
Школа № 40 г. Душанбе
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Подарунок другу-вейперу — що вибрати?
PhantomD4Дата: Четверг, Вчера, 20:24 | Сообщение # 1
Замечания: 0%
Статус: Offline
Шукаю подарунок другу на день народження. Він давно на вейпах, але ходить зі старим подом, вже весь подряпаний і тече. Думаю взяти щось нове і нормальне. Сам не дуже в темі, але наче Vaporesso всі хвалять. Хтось купував подик в Guru Vape на подарунок? Чи норм місце?

VortexX9Дата: Четверг, Вчера, 20:25 | Сообщение # 2
Замечания: 0%
Статус: Offline
Якраз у серпні шукав такий самий подарунок — і теж другові, який на вейпі вже роками. Замовив йому подик https://guruvape.com.ua/pod-systemy/ в Guru Vape, і чесно — вийшло навіть краще, ніж очікував.
Вибрав Vaporesso XROS 3 — універсальний, зручний і виглядає солідно. Плюс, у Guru був варіант у графітовому кольорі — виглядав реально преміально, не "дитяча іграшка". До того ж коробка запечатана, оригінал з кодом перевірки — не соромно подарувати.
Доставка — швидка, все прийшло в коробці, як новий айфон 😄. Я ще додатково докинув сольову рідину Chaser Ultra і два запасні картриджі, щоб друг міг одразу юзати без біганини по магазинах.
Окремий плюс — підтримка. Написав їм у вайбер: "Пацани, шукаю подарунок, підскажіть модель". І мені реально порадили не найдорожчий, а той, що кращий по відгуках.
В підсумку — друг кайфанув, каже, що його старий под вже й близько так не працював. А для мене — це ще й швидкий і безболісний варіант подарунка.
Так що якщо треба подарунковий подик в Guru Vape — сміливо бери. Надійно, красиво і без нервів.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright School-40 © 2007-2025