PhantomD4 | Дата: Вторник, 15.07.2025, 16:58 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Привіт, я новенька в темі. Ніколи не курила, просто захотілося спробувати щось ароматне і без диму. Взяла подик Vaporesso XROS Mini, тепер шукаю жижу для вейпа, щоб була смачна, не різка і без оцього сильного “удару по горлу”. Хто щось може порадити? Чи варто брати в Guru Vape?
|
|
| |
VortexX9 | Дата: Вторник, 15.07.2025, 16:59 | Сообщение # 2 |
Статус: Offline
| Привіт! Дуже схожа на тебе — теж не курила, просто под сподобався як альтернатива жуйкам чи каві 😄 Можу точно сказати — жижа для вейпа https://guruvape.com.ua/ridunu/ в Guru Vape це топ, особливо для тих, хто хоче смак і комфорт. Мої улюбленці: 🍓 NOVA Ultra “Полуниця з вершками” — солодко, м’яко, дуже приємно 🍍 Chaser MIX Ultra “Ананас+манго” — тропіки, ідеальні на літо 🍑 Balance Salt “Персик” — легкий, соковитий, не “б’є” Чому обираю саме Guru Vape: 💜 Чітко вказано, з холодком чи без 💜 Реально смачні варіанти — без “пластмасового” присмаку 💜 Зручно замовляти і швидко приходить Мені важливо було, щоб не було різкого нікотинового ефекту — я брала 20–25 мг, і це ідеально для таких, хто не курив, але хоче легенький релакс. Тож якщо хочеш парити для задоволення, жижа для вейпа в Guru Vape точно не розчарує ❤️
|
|
| |